Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal monstru în Vâlcea: un bărbat a înjunghiat cu sânge rece două persoane. Polițiștii l-au arestat preventiv

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Vâlcea, pentru 30 de zile, după ce a înjunghiat două persoane. Victimele au fost transportate la spital şi au nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 13:06

Scandal monstru în Vâlcea: un bărbat a înjunghiat cu sânge rece două persoane. Polițiștii l-au arestat preventiv
Scandal monstru în Vâlcea: un bărbat a înjunghiat cu sânge rece două persoane. Polițiștii l-au arestat preventiv - Shutterstock

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au anunţat, vineri, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra a două sau mai multe persoane.

“În noaptea de 26/27 august 2024, în timp ce părţile vătămate se aflau pe drumul public din faţa porţii de la intrarea în gospodăria inculpatului, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o cu un cuţit în zona capului, gâtului şi a spatelui pe una dintre părţile vătămate, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 12-14 zile timp de îngrijiri medicale. În aceleaşi împrejurări, inculpatul a lovit-o cu acelaşi cuţit, în zona gâtului şi a pieptului şi, pe cealaltă persoană vătămată, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 25-30 zile timp de îngrijiri medicale”, au transmis procurorii.

Agresorul a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, iar instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Scandal monstru în Vâlcea: un bărbat a înjunghiat cu sânge rece două persoane. Polițiștii l-au arestat preventiv