Antena Meniu Search
x

Video Scandal pe o stradă din Târgu Jiu: Doi bărbaţi şi o femeie şi-au împărţit pumni şi picioare după un conflict pornit la băutură. Unul dintre ei a ajuns la spital

Scandal în miez de noapte pe o stradă din Târgu Jiu. Doi bărbați și o femeie s-au bătut, până unul dintre ei a ajuns la spital. Un localnic a văzut scandalul și a sunat la 112. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 08.01.2024, 13:49

Vezi și

În noaptea de 7/8 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, despre faptul că două persoane agresează fizic o altă persoană, în stradă. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că, pe strada Castanilor, din Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 51 de ani, din localitate, ar fi agresat o tânără de 32 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din comuna Săcelu. În această împrejurare, cei doi l-ar fi agresat, la rândul lor, pe bărbatul de 51 de ani, din Târgu Jiu, acesta fiind transportat cu ambulanța la spital. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal pe o stradă din Târgu Jiu: Doi bărbaţi şi o femeie şi-au împărţit pumni şi picioare după un conflict pornit la băutură. Unul dintre ei a ajuns la spital