Antena Meniu Search
x

Scenariu de film inventat de un paznic din Găeşti, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. A rupt și hainele de pe el

Un agent de pază a mers la jocuri de noroc în timpul programului, unde a pierdut încasările firmei la care lucra, apoi a pretins că a fost tâlhărit, informează, sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 16:16

păcănele
Scenariu de film inventat de un paznic din Găeşti, după ce a pierdut banii firmei la păcănele - Shutterstock (arhivă)

"La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21,09, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din Găeşti, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de bani", precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la investigaţii criminale, alături de un tehnician criminalist şi câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări. Tânărul care a sesizat poliţiştii a susţinut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Şerban Cioculescu din Găeşti, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut feţele acoperite şi care i-ar fi sustras 4.000 de lei.

Polițiștii nu l-au crezut pe agentul de pază și au făcut investigații

"Din investigaţiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găeşti, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societăţii comerciale. Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zonă nesupravegheată video, şi-ar fi rupt hainele şi a sesizat că a fost victima unei infracţiuni", anunţă IPJ Dâmboviţa.

Cel în cauză este cercetat acum pentru delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Scenariu de film inventat de un paznic din Găeşti, după ce a pierdut banii firmei la păcănele. A rupt și hainele de pe el