Antena Meniu Search
x

Video Scene de groază în București. Bărbat în Logan, blocat în trafic și bătut cu o crosă de golf de șoferul unui BMW. Reacția Poliției Capitalei

Scene de groază s-au petrecut pe o stradă din București, duminică seară, unde un șofer a fost blocat în trafic de un altul și bătut cu o crosă de golf prin geamul spart de la portieră. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, care notează că, cel mai probabil, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.06.2021, 19:47

Vezi și

În imaginile postate pe Facebook se vede cum șoferul unui BMW blochează un Logan în trafic, în apropierea unei benzinării, și îl lovește cu o crosă pe bărbatul aflat la volan. Ca și cum nu ar fi suficient, o tânără care îl însoțește pe bărbatul din BMW lovește de mai multe ori cu piciorul oglinda Loganului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum se precizează în postarea de pe Facebook, nu se cunoaște motivul de la care ar fi plecat conflictul violent.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanții Sindicatului Europol au postat un mesaj acid la adresa episodului petrecut în trafic și notează că ”pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”.

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol.

Reacția Poliției Capitalei

În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul. 

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Scene de groază în București. Bărbat în Logan, blocat în trafic și bătut cu o crosă de golf de șoferul unui BMW. Reacția Poliției Capitalei