Moment rar întâlnit în trafic: o şoferiţă din Cluj a ieşit pe geam pentru a-l săruta pe motociclist. Au curs ironiile: "La ce trafic e, aveau timp să facă şi un copil" - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 18.06.2021, 10:31.
Actualizat: 18.06.2021, 10:37

O scenă rar întâlnită în traficul din România a fost surprinsă pe un bulevard circulat din Cluj.

Moment rar întâlnit în trafic: o şoferiţă din Cluj a ieşit pe geam pentru a-l săruta pe motociclist. Au curs ironiile: "La ce trafic e, aveau să facă şi un copil"

Un motociclist a oprit la semafor lângă o maşină şi a bătut în geam. Toată lumea anticipa un nou scandal în trafic, însă urmarea i-a surprins pe toţi. Şoferiţa a lăsat geamul jos şi a ieşit pe geam pentru a-l săruta pe motociclist, notează Monitorul de Cluj. "Jur că îmi iau şi eu motor", a fost reacţia şoferului din spate care a filmat întreagul moment.

Clipul video s-a viralizat rapid, aşa cum era de aşteptat. Unii dintre cei care au urmărit imaginile au apreciat momentul, alţii au fost ironici: "La ce aglomeraţie e, aveau timp să facă şi un copil".

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.