Antena Meniu Search
x

Video Tragedie evitată în ultimul moment pe centura Capitalei. Un şofer a fost filmat conducând pe trotuarul de pe contrasens: "Nu cred. Chiar merge pe contrasens"

Inconştienţa şoferilor la volan pare că nu are limite. Un şofer a fost filmat în timp ce circula pe contrasens pe Centura Capitalei. Asta în timp ce din faţă veneau alte maşini.

de Mihaela Uretu

la 18.06.2021, 18:44

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

O nouă zi, un nou incident rutier pe Centura Capitalei. De data aceasta, unul minor şi fără victime, din fericire. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer în aceasta după-amiază. Potrivit martorilor, şoferul maşinii a mers o distanţă destul de mare pe contrasens.

În imaginile trimise de un telespectator pe Fii Observator se vede cum şoferul merge pe contrasens. La un moment dat, intră pe trotuarul de pe contrasens fără să îi pese că pe trotuar se afla şi un pieton, ocoleşte pietonul, ocoleşte şi un stâlp şi apoi se întoarce din nou pe şosea, unde îşi vede mai departe de drum, deşi din faţa veneau mai multe maşini. 

Acest incident vine după ce zilele trecute tot în Chitila a avut loc un accident grav. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre mașinile implicate a fost aruncată pe celălalt sens. Trei persoane au fost rănite, iar una în stare gravă a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Tragedie evitată în ultimul moment pe centura Capitalei. Un şofer a fost filmat conducând pe trotuarul de pe contrasens: "Nu cred. Chiar merge pe contrasens"