Antena Meniu Search
x

Scene ŞOCANTE în microbuzul şcolar! O fetiţă a rămas INCONŞTIENTĂ după ce a căzut din maşina aflată în mers!

Scene şocante s-au petrecut, astăzi, într-un microbuz şcolar din comuna Şelaru (Dâmboviţa). O fetiţă în vârstă de nouă ani a căzut din microbuzul aflat în mers şi s-a lovit cu capul de o bordură. În urma loviturii, copila a rămas inconştientă pe asfalt.

Scene şocante s-au petrecut, astăzi, într-un microbuz şcolar din comuna Şelaru (Dâmboviţa). O fetiţă în vârstă de nouă ani a căzut din microbuzul aflat în mers şi s-a lovit cu capul de o bordură.

În urma loviturii, copila a rămas inconştientă pe asfalt. Şoferul microbuzului a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe fetiţă şi a transportat-o la Spitalul Jdueţean din Târgovişte, fiind diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis.

Şoferul le-a spus poliţiştilor că fata a deschis singură uşa şi ar fi sărit, variantă pe care părinţii nu o cred. Din câte se pare, uşa s-ar fi deschis singură pentru că nu a fost asigurată de şofer, acesta fiind principalul responsabil.

Părinţii acuză că cei mici sunt înghesuiţi în microbuz, unii dintre ei stând în picioare, şi că nu se aplică măsurile de siguranţă, notează cronica-gaestiului.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scene ŞOCANTE în microbuzul şcolar! O fetiţă a rămas INCONŞTIENTĂ după ce a căzut din maşina aflată în mers!