Antena Meniu Search
x

Seară tragică pe șoselele din Neamț! Două accidente mortale au avut loc în mai puțin de două ore

Două accidente mortale au avut loc în județul Neamț, joi seara, în mai puțin de două ore. 

Accident mortal în Neamț
Seară tragică pe soșelele din Neamț! Două accidente mortale au avut în mai puțin de două ore - stiri-neamt.ro

Două accidente mortale au avut loc în județul Neamț, joi seara, în mai puțin de două ore. 

Prima tragedie s-a produs în jurul orei 18:00, în localitatea Bahna Mare, din comuna Ștefan cel Mare, după ce o căruță a fost lovită de două autoturisme. 

Potrivit stiri-neamt.ro, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 57 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe direcția Roman – Piatra-Neamț, pe raza localității Bahna Mare, nu a păstrat distanța față de o căruță, condusă de un localnic de 61 de ani, cu care a intrat în coliziune.

Un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 64 de ani, din Săvinești, care circula pe aceeași direcție (Roman – Piatra-Neamț) n-a putut evita impactul și a intrat, la rândul său, în atelaj.

S-a intervenit imediat cu trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de prima intervenție la incendii, salvare și prim ajutor și o autoambulanță TIM (Terapie Intensivă Mobilă), însă căruțașul, aflat în stop cardio-respirator, nu a mai putut fi salvat. 

Două ore mai târziu, un al doilea accident mortal a avut loc în satul Pângărăcior, din comuna Pângarați. 

Conform ISU Neamț, în accident este implicată o dubiţă, conducatorul auto fiind anunţat decedat de către apelantul la numărul „112”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Seară tragică pe șoselele din Neamț! Două accidente mortale au avut loc în mai puțin de două ore