Antena Meniu Search
x

Video Și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Bărbatul de 40 de ani din Vâlcea a mai făcut o crimă în trecut

Liniștea unei comune din Vâlcea a fost tulburată de o crimă abominabilă. Un bărbat de 40 de ani și-a înjunghiat fără milă tatăl de mai multe ori. Rănile i-au fost fatale omului de 68 de ani. Culmea, fiul nu era la prima crimă.

de Monica Palade

la 02.02.2023, 19:07

Vezi și

Între cei doi a izbucnit o ceartă, miercuri, în jurul orei 18.00. Tatăl și fiul aveau des scandaluri pe fondul alcoolului. Vecinii spun că pensionarul a cerut ajutorul oamenilor legii, dar tot el a sfârșit prin a fi amendat. Nimeni nu se aștepta însă ca bărbatul mai tânăr să ajungă din nou la crimă. Tragedia a avut loc în casa unde cei doi locuiau, din Șușani. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce spun anchetatorii

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 02 februarie 2023, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie de către o persoană care a mai comis anterior o infracțiune de omor, aflat în stare de recidivă.

La data de 02.02.2023, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în data de 01.02.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce inculpatul se afla la domiciliu împreună cu tatăl său, în vârstă de 68 ani, pe fondul unor relații tensionate, a exercitat acte de violență asupra victimei, prin aplicarea mai multor lovituri cu un cuțit la nivelul mai multor zone vitale, respectiv zona sternului, zona capului partea stângă, zona omoplatului partea stângă, zona cefaleică, provocându-i multiple leziuni traumatice, incompatibile cu viața, ce au condus la decesul acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Și-a ucis tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Bărbatul de 40 de ani din Vâlcea a mai făcut o crimă în trecut