Antena Meniu Search
x

Video Şi-au văzut maşinile cuprinse de flăcări şi s-au panicat. Doi şoferi ghinionişti s-au trezit din senin cu pagube uriaşe

Un şofer a trecut prin spaima vieţii când a observat că iese fum de sub capota maşinii. Totul s-a întâmplat în Cluj, pe o stradă intens circulată.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 08:25

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum flăcările ies de sub capotă, iar bărbatul speriat, o închide repede şi se îndepărtează de maşină. Şoferul unui autobuz a intervenit cu un extinctor, cu ajutorul căruia a stins, în cele din urmă focul.

O altă maşină a fost distrusă de flăcări în Tulcea, în pădurea de lângă comuna Topolog. Oamenii se temeau că focul se va extinde şi va cuprinde vegetația uscată.

Din fericire, incendiul a fost stins şi nu au existat victime. Însă autoturismul a ars în totalitate, în ciuda eforturilor pompierilor şi a altor şoferi, care au intervenit cu stingătoarele auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şi-au văzut maşinile cuprinse de flăcări şi s-au panicat. Doi şoferi ghinionişti s-au trezit din senin cu pagube uriaşe