Antena Meniu Search
x

Video Şicanare în trafic între un adolescent de 16 ani şi un curier, în Constanţa. Copilul ar fi tras cu o armă

Incident neaşteptat în Constanţa, după o şicanare în trafic. Implicaţi au fost un adolescent de 16 ani şi un angajat al unei firme de curierat.

de Monica Palade

la 27.03.2023, 18:28

Vezi și

Minorul ar fi intrat pe sens interzis, cu o maşină specială pentru categoria sa de vârstă, şi fiind atenţionat de curier a scos un pistol şi a tras. Cel mai probabil arma era una cu aer comprimat.

Cei doi sunt audiaţi în prezent, iar cercetările sunt în derulare, informează reporterul Observator Andreea Filip. „A intrat pe interzis. I-am făcut semn să se dea în stânga ca să pot să trec şi de aici...”, a declarat angajatul firmei de curierat la ieşire de la poliţie.

Ce spun poliţiştii

La data de 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic cu un alt șofer, un conducătoru auto ar fi tras cu o armă. În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani. Cercetările sunt în acest moment, în derulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şicanare în trafic între un adolescent de 16 ani şi un curier, în Constanţa. Copilul ar fi tras cu o armă