Antena Meniu Search
x

Cămin de bătrâni fără pacienţi, dar cu angajaţi neplătiţi de aproape un an. Personalul face şi GĂRZI DE NOAPTE, deşi păzesc doar zidurile (VIDEO)

Vezi și

Situaţie şocantă într-un azil de bătrâni din judeţul Vâlcea. Unitatea a fost închisă din cauza datoriilor către furnizorii de utilităţi, hrană şi medicamente. Bătrânii internaţi acolo au fost mutaţi şi, totuşi, angajaţii rămaşi în urmă sunt nevoiţi să facă prezenţa. Mai exact, au rămas să păzească zidurile.

Cămin de bătrâni fără pacienţi, dar cu angajaţi. Oamenii vin zilnic la muncă, deşi nu şi-au mai luat de luni de zile salariile.

La căminul de bătrâni din localitatea Bălceşti, judeţul Vâlcea, angajaţii nu au mai fost plătiţi de nu mai puțin de 9 luni, iar bătrânii internaţi acolo au fost mutaţi la alte centre de îngrijire.

Cu toate că directorul a cerut închiderea azilului, pentru a nu se adune şi alte datorii, consilierii locali nu au dat undă verde unei hotărâri de desfiinţare.

Aşa se face că, deşi nu mai au activitate, angajaţii sunt nevoiţi să vină zilnic şi să asigure şi gărzile de noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Cămin de bătrâni fără pacienţi, dar cu angajaţi neplătiţi de aproape un an. Personalul face şi GĂRZI DE NOAPTE, deşi păzesc doar zidurile (VIDEO)