Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer beat şi fără permis, prins cu 170 km/h în localitate. A lăsat maşina în mijlocul şoselei şi a fugit când a văzut poliţia

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost prins conducând, pe un drum naţional cu o viteză de peste trei ori mai mare decât cea legală. Când poliţiştii au făcut semnat pentru a opri, el a refuzat, iar ulterior a abandonat autoturismul şi a fugit. După ce l-au prins, poliţiştii au constatat că era beat şi nu are permis de conducere. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 16:39

Şofer beat şi fără permis, prins cu 170 km/h în localitate. A lăsat maşina în mijlocul şoselei şi a fugit când a văzut poliţia Şofer beat şi fără permis, prins cu 170 km/h în localitate. A lăsat maşina în mijlocul şoselei şi a fugit când a văzut poliţia - Shutterstock

Şoferul a fost înregistrat de aparatul radar, în dimineaţa zilei de 4 octombrie în jurul orei 02:34, în timp ce conducea cu viteza de 169 km/h pe drumul naţional 72 - Şoseaua Găeşti, pe sensul Târgovişte către Găeşti, pe un sector de drum unde viteza legală este de 50 km/h. 

Şofer prins cu 170 km/h în localitate

„Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat dispoziţiilor poliţiştilor rutier, continuându-şi deplasarea către Găeşti, şi, ulterior, pe DJ 702 Ungureni. Autoturismul a fost urmărit până în locul unde a fost abandonat, şoferul continuându-şi deplasarea pe jos. Acesta a fost identificat la scurt timp de către poliţişti, stabilindu-se că este un bărbat de 36 de ani, din comuna Dragomireşti”, informează Poliţia Dâmboviţa. 

Articolul continuă după reclamă

Verificările poliţiştilor arată că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Pe acelaşi subiect

În plus, el a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În primă fază, el a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El e acuzat de comiterea infracţiunilor de refuz de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Şofer beat şi fără permis, prins cu 170 km/h în localitate. A lăsat maşina în mijlocul şoselei şi a fugit când a văzut poliţia