Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de TIR a strivit până la moarte un bărbat care îl împiedica să intre în Portul Agigea. A fost depistat pozitiv la droguri şi alcool

Un şofer de tir care era băut la volan, în Portul Constanţa, a accidentat mortal un bărbat care, în urma unui conflict pe care cei doi îl avuseseră, s-a aşezat în faţa autotrenului pentru a împiedica înaintarea acestuia, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 12:38

Un şofer de TIR a strivit până la moarte un bărbat care îl împiedica să intre în Portul Agigea. A fost depistat pozitiv la droguri şi alcool Un şofer de TIR a strivit până la moarte un bărbat care îl împiedica să intre în Portul Agigea. A fost depistat pozitiv la droguri şi alcool - Shutterstock

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani. El este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cei doi avuseseră un conflict

"La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 01,30, bărbatul ar fi condus un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semiremorcă, în Portul Constanţa Sud - Agigea, unde ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 30 de ani, care, în urma unei stări conflictuale avute anterior, s-ar fi poziţionat în faţa ansamblului auto pentru a împiedica înaintarea acestuia", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

După producerea accidentului rutier, şoferul a părăsit locul faptei, fiind depistat de poliţişti la scurt timp, pe DN 39, în apropierea oraşului Eforie.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, în ziua în curs urmând să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a strivit până la moarte un bărbat care îl împiedica să intre în Portul Agigea. A fost depistat pozitiv la droguri şi alcool