Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Teribilism transformat în tragedie, în Argeş. Şoferul de 23 de ani şi un alt pasager de 15 au murit, după ce au izbit cu maşina un stâlp de electricitate

Viteza şi teribilismul au provocat o tragedie uriaşă în comuna Răteşti, din judeţul Argeş! Un şofer de 23 de ani şi prietenul de 15 au murit, după ce tânărul a a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă şi a lovit un stâlp de electricitate şi o bordură. 

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 09:02

Doi băieţi în vârstă de 15, respectiv 23 de ani, au murit într-un accident teribil. Cel din urmă, care şi conducea, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit cu maşina de un stâlp electric, de unde a fost proiectat într-un gard.

Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul s-a făcut zob, iar cei doi au rămas prinşi ca într-o menghină între fiarele contorsionate. Şoferul a murit pe loc, iar prietenul lui minor a fost resuscitat zeci de minute. 

În zadar însă. Adolescentul s-a stins la scurt timp. Culmea, şoferul circula cu o dovadă, pentru că în urmă cu puţin timp îi fusese reţinut permisul din cauza vitezei.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Teribilism transformat în tragedie, în Argeş. Şoferul de 23 de ani şi un alt pasager de 15 au murit, după ce au izbit cu maşina un stâlp de electricitate