Antena Meniu Search
x

Şofer spulberat de camion pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Bărbatul coborâse din maşină pe banda de urgenţă

Accident cumplit pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, din judeţul Dâmboviţa. Şoferul unei maşini a oprit pe banda de urgenţă ca să-şi recupereze unele bunuri căzute din autoturism şi a fost lovit mortal de un camion.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 09:04

Şofer spulberat de camion pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Bărbatul coborâse din maşină pe banda de urgenţă - Imagine ilustrativă

Accident cumplit pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, din judeţul Dâmboviţa. Şoferul unei maşini a oprit pe banda de urgenţă ca să-şi recupereze unele bunuri căzute din autoturism şi a fost lovit mortal de un camion.

Un şofer a murit, în această dimineaţă, în urma unui accident teribil petrecut pe autostrada București - Pitești. Bărbatul a oprit mașina pe banda de urgență și a ieșit din autoturism pentru a recupera numite materiale de construcţii care căzuseră pe drum, moment în care a fost lovit în plin de un camion. Şoferul a murit pe loc.

Accidentul a avut loc la kilometrul 58, pe sensul de mers spre Pitești.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe banda unu a direcţiei către Piteşti, în vederea efectuării cercetării locului faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Şofer spulberat de camion pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Bărbatul coborâse din maşină pe banda de urgenţă