Antena Meniu Search
x

Șofer prins gonind cu 124 km/h în localitate: "Nu mi se potrivește vasul de toaletă"

Un șofer care gonea cu 124 km/h în Brașov a fost oprit de Poliție, iar întrebat fiind unde se grăbea cu o asemenea viteză prin localitate, șoferul a dat un răspuns cel puțin bizar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.10.2020, 20:56

- observator.tv
  • Șoferul se grăbea să nu închidă la magazin
  • El a rămas fără permis pentru un vas de toaletă

Agentul șef de Poliție Daniel Zontea a publicat pe Facebook o întâmplare din timpul muncii, precizând că un șofer a fost înregistrat de radar gonind prin Brașov cu 124 km/h. Acesta a fost oprit în cele din urmă. Întrebat fiind ce l-a făcut să calce pedala de accelerație atât de tare în localitate, șoferul a răspuns că are o urgență.

"Ora 20:46, 124 km/h viteză în localitate și 14 minute rămase pân' să închidă la Hornbach. Motivul: "Nu mi se potrivește vasul de toaletă și mă grăbesc să iau un altul. Nu pot sta fără până mâine dimineață!", povestește polițistul pe Facebook.

Polițistul precizează că șoferul a reușit să ajungă la timp în magazin și a cumpărat produsul, chiar dacă a făcut-o cu girofarurile pe urmele sale, însă, pentru o perioadă determinată de timp, permisul de conducere nu se va mai afla în posesia acestuia.

"Acum, până la susținerea testului de cunoaștere a regulilor de circulație, poate rezolva chestionare stând confortabil pe noul său vas de toaletă", scrie agentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer prins gonind cu 124 km/h în localitate: "Nu mi se potrivește vasul de toaletă"