Antena Meniu Search
x

Video Şoferii din Bihor, amendaţi cu zeci de mii de lei după ce au fost surprinşi de camere aruncând gunoiul pe străzi. Unii au rămas şi fără maşini

De multe ori, nesimţirea nu are limite. Au dovedit-o mai mulţi şoferi din Bihor, care de fiecare dată când pleacă cu maşina la drum, iau în portbagaj şi gunoiul din curţi, pentru a-l arunca pe marginea şoselei.

de Redactia Observator

la 16.07.2022, 08:40

Vezi și

Pe unii dintre ei i-au surprins camerele de supraveghere amplasate pe stâlpi, montate de autorităţi tocmai din acest motiv. Mulţi opresc pe drumurile judeţene pentru a arunca deşeurile menajere în şanţ, iar alţii le aruncă direct pe geam, din maşini. 

Doar în iunie, 8 şoferi au fost suprinşi de camere făcând acest gest dezgustător. Trei dintre ei au fost amendaţi cu 10 mii de lei. Alţii au rămas chiar fără autoturisme, care au fost confiscate de inspectorii de la Garda de Mediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferii din Bihor, amendaţi cu zeci de mii de lei după ce au fost surprinşi de camere aruncând gunoiul pe străzi. Unii au rămas şi fără maşini