Antena Meniu Search
x

Video Șoferiță începătoare, la un pas de tragedie pe un drum din Argeș. Tânăra și-a băgat în spital fetițele, unchiul și părinții

O clipă de neatenţie la volan putea să fie fatală pentru şase persoane, între ele şi două fetiţe de 2 şi 4 ani. Se aflau într-o maşină care a ajuns în şanţ, după ce s-a lovit de un cap de pod. Accidentul teribil a fost provocat de o şoferiţă începătoare, de 27 de ani, mama celor două copile.

de Redactia Observator

la 26.05.2023, 07:56

Vezi și

Tânăra, care mai avea în maşină pe unchiul său, dar şi pe părinţi, a întors pentru o clipă privirea în spate deoarece fiica ei cea mică plângea. Cum circula cu viteză şi şoseaua era umedă, maşina a derapat, a lovit capul de pod, după care a ajuns în şanţ.

Mașină în șanț, șase persoane rănite

Mama tinerei, aflată pe bancheta din spate, nu a putut ieşi din autoturism şi a avut nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. 

Accidentul a avut loc în comuna Albești, din Argeş, iar toate cele şase persoane din autoturism au ajuns la spital. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unu dosar penal, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șoferiță începătoare, la un pas de tragedie pe un drum din Argeș. Tânăra și-a băgat în spital fetițele, unchiul și părinții