Antena Meniu Search
x

Foto Șoferul de 18 ani care a ucis-o pe Tatiana pe o trecere de pietoni din Satu Mare, condamnat la 3 ani cu executare. A lăsat-o să agonizeze imediat după impact

La mai bine de un an de la moartea Tatianei, copila de 15 ani ucisă pe trecerea de pietoni din Ardud, din judeţul Satu Mare, șoferul vinovat și-a primit condamnarea. Va sta trei ani în spatele gratiilor.

de Monica Palade

la 14.08.2023, 15:43

Inițial, magistrații Judecătoriei Satu Mare l-au condamnat la trei ani cu suspendare, însă cei de la Curtea de Apel Oradea au decis să schimbe încadrarea din suspendare în executare, scrie PresaSM.

Lăsată să agonizeze în stradă

Cumplitul accident a avut loc în luna februarie a anului trecut. Tatiana se afla pe trecerea de pietoni, când a fost spulberată de mașina condusă de tânărul de 18 ani. Imediat după impact, acesta a fugit de la locul accidentului, lăsând-o pe fată să agonizeze, iar când a fost prins a spus că nu o văzuse pe adolescentă. În urma accidentului, adolescenta s-a ales cu răni grave şi a fost transportată la un spital din Cluj, unde s-a stins din viaţă după o săptămână în care s-a luptat pentru supraviețuire.

Imediat după ce apropiații au aflat de moartea fetei, rețelele de socializare s-au împânzit de mesaje de condoleanțe. „Din păcate un suflet nevinovat a plecat la îngeri, nimic nu poate fi mai trist și mai dureros pt noi cei rămași. Dumnezeu să le dea multă putere familiei sa poată trece peste aceasta grea încercare. Nu te vom uita niciodată draga noastră Tatiana drum lin spre inger”, „Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin suflet bun, doamne da-le alinare părinților pt pierderea lor!”, „Drum lin spre cer Tatiana, ai fost o scumpa de fata… Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu s o așeze în rai între îngeri iar familiei Multă putere și mângâiere!”, „Vai Doamne ai grijă de tine milă de cei aflați în suferință!!!Bunul Dumnezeu să-i de-a odihnă veșnică între îngeri suflet blând !!!Sincere condoleanțe familiei îndurerate!!!”, „Dumnezeu sa aibă grijă de sufletl ei, iar familiei multă putere! Condoleanțe!”, „Drum lin spre ceruri , suflet nevinovat , odihneste-te in pace . Dumnezeu sa dea putere familiei greu incercate, sincere condoleante!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șoferul de 18 ani care a ucis-o pe Tatiana pe o trecere de pietoni din Satu Mare, condamnat la 3 ani cu executare. A lăsat-o să agonizeze imediat după impact