Antena Meniu Search
x

O tânără turistă din Spania a făcut cu mâna la ocazie, lângă Cluj. Din păcate, românul care a oprit avea alte gânduri

Un bărbat acuzat că a încercat să violeze o tânără de 27 de ani de cetăţenie spaniolă. Tânăra a fost luată în maşina sa la ocazie. Bărbatul a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

O tânără turistă din Spania a făcut cu mâna la ocazie, lângă Cluj. Din păcate, șoferul care a oprit avea alte gânduri
O tânără turistă din Spania a făcut cu mâna la ocazie, lângă Cluj. Din păcate, șoferul care a oprit avea alte gânduri

Un bărbat acuzat că a încercat să violeze o tânără de 27 de ani de cetăţenie spaniolă. Tânăra a fost luată în maşina sa la ocazie.

Bărbatul a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către Poliţia Judeţeană Cluj, un bărbat de 45 de ani din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol.

Bărbatul este acuzat că, pe raza localităţii Mărtineşti, judeţul Cluj, a încercat să violeze o tânără de 27 de ani, cetăţean spaniol, pe care o luase în autoturismul său, la ocazie, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma probatoriului administrat în cauză, judecătorii din cadrul Judecătoriei Turda au  emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O tânără turistă din Spania a făcut cu mâna la ocazie, lângă Cluj. Din păcate, românul care a oprit avea alte gânduri