Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Surpriza avută de un român cu un Audi Q8 de 40.000 de euro, la vama din Arad. A rămas imediat fără bolid

Un român care s-a prezentat la vama Turnu din Arad cu un Audi Q8 în valoare de 40.000 de euro a rămas fără mașină. Mai mult, polițiștii fac cercetări pentru tăinuire, după ce s-a descoperit că italienii alertaseră poliția din UE cu privire la autoturismul de lux.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 12:03

Audi Q8 de 40.000 de euro
Surpriza avută de un român cu un Audi Q8 de 40.000 de euro, la vama din Arad. A rămas imediat fără bolid - Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din judeţul Arad, de la Vama Turnu, au depistat o limuzină în valoare de 40.000 de euro, căutată de autorităţile din Italia, la intrarea în România. La volanul maşinii se afla un cetăţean român.

"În data de 15.08.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q8, înmatriculat în România. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în urmă cu aproximativ o săptămână (06.08.2024)", se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.

Maşina în valoare estimată de aproximativ 40.000 de euro a fost reţinută la frontieră şi în continuare se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Surpriza avută de un român cu un Audi Q8 de 40.000 de euro, la vama din Arad. A rămas imediat fără bolid