Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr căutat cu elicopterul, după ce s-a pierdut într-o pădure din Satu Mare. A fost găsit după 2 zile, nevătămat

Un bărbat de 26 de ani a fost salvat de salvamontişti după ce s-a rătăcit şi a petrecut două zile într-o pădure din zona localităţi Bixad din Satu Mare. Pentru găsirea sa, s-a folosit un elicopter cu camere de termoviziune.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 21:23

Un tânăr de 26 de ani rătăcit în pădure în zona localităţii Bixad a fost găsit, luni, după două zile de căutări, informează Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare.

"O nouă reuşită a echipei Salvamont Satu Mare! După două zile de căutări, un tânăr de 26 de ani, rătăcit în pădure, a fost găsit de salvamontişti. Bărbatul s-a rătăcit duminică, 25 iunie, în zona Piatra Bixadului. Căutările au început duminică după-amiază, sub coordonarea Serviciului Public Judeţean Salvamont Satu Mare, din subordinea Consiliului Judeţean Satu Mare, şi s-au desfăşurat până la miezul nopţii. Operaţiunea a fost reluată azi-dimineaţa, iar în urmă cu câteva ore tânărul a fost localizat de salvamontişti în urma unei bune colaborări cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Căutările s-au desfăşurat cu sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie, care a survolat zona cu un elicopter dotat cu camera cu termoviziune, pusă la dispoziţie de Poliţia de Frontieră", precizează sursa citată.

Tânărul a fost preluat de un echipaj SMURD.

"Au fost, de asemenea, asigurate forţe suplimentare de căutare ale ISU 'Someş' Satu Mare şi ale Jandarmeriei Negreşti-Oaş. După ce a fost găsită, victima a fost stabilizată de echipa Salvamont, la faţa locului, apoi a fost predată unui echipaj SMURD Negreşti-Oaş", precizează CJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr căutat cu elicopterul, după ce s-a pierdut într-o pădure din Satu Mare. A fost găsit după 2 zile, nevătămat