Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 17 ani, surprins la volanul unui Peugeot, pe străzile Capitalei. Adolescentul a abandonat maşina în Voluntari, după o urmărire cu poliţiştii

Urmărire pe străzile Capitalei, noaptea trecută! Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea pe o stradă din București, deşi nu avea acest drept. Tânărul a refuzat să oprească la semnale și a fost urmărit în trafic. În cele din urmă, a abandonat vehiculul în Voluntari, i-a dat plăcuțele de înmatriculare jos şi a fugit mâncând pământul. 

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 12:44

Vezi și

Polițiștii din București au observat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din Sectorul 2, un șofer care, prin comportament, le-a atras atenția. Au încercat să îl oprească, însă șoferul nu s-a conformat somațiilor și a părăsit zona, informează Poliția Capitalei.

În urmărirea acestuia au plecat mai multe echipaje de poliție, depistând în cele din urmă autoturismul și pe șoferul acestuia, în vârstă de 17 ani, într-o localitate din județul Ilfov.

Şoferul a fost aşteptat să se întoarcă acasă, fiind săltat apoi de poliţişti. Tânărul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr de 17 ani, surprins la volanul unui Peugeot, pe străzile Capitalei. Adolescentul a abandonat maşina în Voluntari, după o urmărire cu poliţiştii