Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Bacău, unde doi tineri soţi au murit în maşina strivită şi târâtă pe şine de tren. Doar 10 kilometri îi mai despărţeau de casă

Tragedie fără margini, ieri după-amiază, în comuna Dofteana din judeţul Bacău! Doi soţi, de 26 şi 28 de ani, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren de călători. Impactul a fost nimicitor. Autoturismul a fost târât zeci de metri, iar cuplul a rămas încarcerat. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, ambii s-au stins la scurt timp. Şi nu este singura nenorocire de pe căile ferate. Aseară, în Harghita, o persoană şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de un accelerat. Atenţie, umează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 08:06

Vezi și

Doar 10 kilometri îi despărţeau de casă, însă tânăra de 26 de ani, care se afla la volan, nu a mai avut răbdare la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Dofteana, judeţul Bacău. O eroare care i-a fost fatală şi ei, dar şi soţului.

Şoferiţa a murit în braţele medicilor, iar soţul ei s-a stins la scurt timp

Mecanicul locomotivei nu a apucat să frâneze la timp, iar maşina a fost târâtă zeci de metri. 

Cătălina Păduraru, IPJ Bacău: Nu s-ar fi asigurat la trecerea cu calea ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere, fiind suprinsă de trenul de persoane de pe ruta Mărăşeşti-Miercurea Ciuc. 

Pe acelaşi subiect

În urma impactului extrem de violent, cei doi soţi au rămas încarceraţi.

Speriaţi, atât pasagerii garniturii, cât şi mecanicul au dat alarma. Imediat, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de salvatori. 

Ema Tereş, ISU Bacău: Forţele de ordine au acţionat pentru descarcerarea celor două victime, acestea au fost ulterior predate echipajelor SAJ, inconştiente, cu multiple traumatisme. 

Prima care s-a stins în braţele medicilor a fost chiar şoferiţa de 26 de ani, iar soţul acesteia la scurt timp. Cei doi erau căsătoriţi de mai puţin de doi ani şi îşi doreau să îmbătrânească împreună, însă toate planurile le-au fost distruse într-o clipă de neatenţie.

Pasagerii din tren au săpat doar cu o sperietură

Mecanicul locomotivei a fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În mometul producerii nenorocirii, în tren se aflau 30 de pasageri, dar toţi au scpăpat doar cu o sperietură zdravănă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Tot pe calea ferată, la ieșirea din gara Sâncrăieni către Miercurea Ciuc, o persoană a murit pe loc după ce a fost lovită în plin de un accelerat.

Şi aici a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Bacău, unde doi tineri soţi au murit în maşina strivită şi târâtă pe şine de tren. Doar 10 kilometri îi mai despărţeau de casă