Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr de 23 ani, scos fără viaţă dintre fiare, după ce a intrat frontal cu maşina într-un TIR. Accident mortal în Vâlcea

Un tânăr de 23 de ani din comuna Sineşti a decedat, luni dimineaţa, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un autotren pe DN 67, în localitatea Slătioara, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 09:31

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, în urma impactului, tânărul a rămas prins printre fiarele autoturismului fiind scos de către pompieri şi predat inconştient echipajul SAJ care l-a transportat la Spitalul din Horezu, unde acesta a decedat la scurt timp după ce a ajuns.

Băiatul era inconştient când pompierii au ajuns la el

"Forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autotren, iar o persoană din autoturism era încarcerată. Pompierii militari au acţionat cu celeritate pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, inconştientă, echipajului SAJ, care a aplicat manevre de resuscitare şi a transportat victima la CPU Horezu", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Poliţişti au precizat că în cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul. La faţa locului, pompierii au asigurat şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 ani, scos fără viaţă dintre fiare, după ce a intrat frontal cu maşina într-un TIR. Accident mortal în Vâlcea