Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr de 25 de ani, mort într-un accident înfiorător pe un drum din Galaţi. A izbit cu motocicleta un stâlp, apoi s-a înfipt în gardul unei case

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 25 de ani din Galaţi. Băiatul se afla pe motocicletă, când a pierdut controlul acesteia și a ieșit de pe șosea. Motocicleta a lovit un stâlp de iluminat și gardul unei gospodării. La faţa locului au intervenit de ugenţă echipajele medicale, însă tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.     

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 07:50

Nenorocirea a avut loc seara trecută, pe DJ 255, în localitatea Slobozia Canachi din județul Galați.

Motociclist mort pe un drum din Galaţi. Avea doar 25 de ani

Tânărul îşi conducea motocicleta spre Izvoarele când, din motive necunoscute, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit de pe şosea, a lovit un stâlp de iluminat și gardul unei gospodării. 

Vezi și

"La data de 9 septembrie 2024, la ora 20:46, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 255, în interiorul localității Slobozia Canachi din județul Galați, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui motociclist. Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, a rezultat faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea o motocicletă, având direcția de deplasare către localitatea Izvoarele, din motive ce urmează a fi stabilite ulterior, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi lovit un stâlp de iluminat și apoi poarta unui imobil aflat în zona respectivă. 

La fața locului au intervenit de urgență și echipaje medicale de la ambulanță, însă victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat, din păcate, decesul. De asemenea, tot din verificările efectuate a reieșit faptul că bărbatul deținea permis de conducere valabil pentru categoria de vehicul pe care o conducea", a transmis IPJ Galaţi.

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca ancheta să stabilească cum s-a produs mai exact tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, mort într-un accident înfiorător pe un drum din Galaţi. A izbit cu motocicleta un stâlp, apoi s-a înfipt în gardul unei case