Antena Meniu Search
x

Tânăr român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie. Liviu e de negăsit de aproape 3 săptămâni

Liviu Adrian Hulă, un român în vârstă de 36 de ani, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat la muncă, în Germania. Cel care a dat alarma a fost tatăl vitreg al bărbatului, care spune că tânărul nu mai răspunde la telefon şi nu mai poate fi contactat din 2 aprilie.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 12:30

Tânăr român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie. Liviu e de negăsit de aproape 3 săptămâni

Joi, un băbat în vârstă de 61 de ani, a sesizat poliția orașului Târgu Cărbunești că fiul său vitreg, care e plecat la muncă în Germania pe 23 martie, este de negăsit de aproape 3 săptămâni.

Român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie

"La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112, de un localnic de 61 de ani, despre faptul că fiul său vitreg Hulă Liviu Adrian, de 36 de ani, a plecat în mod voluntar de la locuință și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, în urma primelor verificări, au stabilit faptul că la data de 23 martie a.c., persoana dispărută a plecat în Germania, pentru a munci în construcții, ținand legătura telefonic cu familia, iar din data de 2 aprilie a.c., acesta nu a mai răspuns la telefon și nu a mai fost stabilită nici o legatură cu el. 

În momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat într-o geacă neagră de fâș, blugi albastri și în picioare purta încălțăminte de culoare albă", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.  

Semnalmente: înălţime de 1,75 m, greutate 78 kg, păr șaten, cu calviție. 

Persoanele care dețin informații care pot duce la identificarea bărbatului dispărut, sunt rugate de apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Evenimente » Tânăr român plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie. Liviu e de negăsit de aproape 3 săptămâni