Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Mureș, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, fata a fost salvată de polițiști după 10 ore

O tânără de 23 de ani din Mureş a fost răpită de iubit chiar de pe stradă. Surorile femeii au fost cele care au dat alarma la 112. De 10 ore au avut nevoie poliţiştii pentru a da de urma bărbatului cunoscut drept agresiv şi cu mai multe dosare penale. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.07.2023, 14:03

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 33 de ani era într-o relație cu tânăra de 23 de ani și chiar aveau împreună un copil. Sătulă de violențele lui, însă, femeia a vrut să-l părăsească, lucru care l-a scos din fire pe individ. Seara, în jurul orei 23.00, a așteptat-o să iasă de la muncă, a luat-o de pe stradă și a băgat-o cu forța în mașină, după care a condus într-o direcție necunoscută.

Tânără din Mureș, răpită de pe stradă de iubitul violent

Surorile femeii au sunat la 112, iar toaă poliția din județul Mureș a intrat în alertă. Au fost anunțate toate echipajele din teren și a pornit o operațiune contracronometru de găsire a tinerei, pentru că oamenii legii știau trecutul violent al bărbatului și că fata poate fi în pericol.

După mai bine de 10 ore de căutări, polițiștii au reușit să-l găsească, l-au imobilizat și încătușat. Din fericire, a fost găsită și tânăra. Era teafără și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, un judecător de drepturi și libertăți a decis arestarea acestuia pentru următoarele 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânără din Mureș, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, fata a fost salvată de polițiști după 10 ore