Antena Meniu Search
x

Sfârşit groaznic în Neamţ! O tânără a murit de frig în curtea casei, unde ar fi dormit trei zile

Vezi și

A murit de frig, după ce a dormit trei nopţi în podul şurii! Este destinul tragic al unei tinere cu probleme psihice din Neamţ! Femeia de 26 de ani s-a izolat în pod ca să fie cât mai departe de ţipetele tatălui, şi el bolnav.

Pe un pat de paie, la temperaturi de îngheţ, aşa a dormit tânăra, timp de trei zile. Ar fi preferat condiţiile inumane pentru a avea puţină linişte. Mama ei spune că nu ar fi suportat ţipătele tatălului, și el cu probleme psihice. În zadar, femeia a tot încercat să-şi convingă fiica să se întoarcă în casă.

Fata a început, însă, să se simtă din ce în ce mai rău şi nu ar fi spus nimănui că se simte rău. Doar în ultima clipă, când n-a mai putut, ne-a zis că nu mai poate că o doare în gât, povesteşte mama ei.

Atunci au decis să sune la 112. Salvatorii au găsit-o într-o stare îngrozitoare. Când a ajuns la spital, fata a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată.

Cazul a intrat și în atenția poliției. A fost deschis un dosar de moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Sfârşit groaznic în Neamţ! O tânără a murit de frig în curtea casei, unde ar fi dormit trei zile