Antena Meniu Search
x

Video Tânărul care a murit azi într-un Audi spulberat de tren, în Braşov, împlinise ieri 32 de ani şi avea doi copii mici. Maşina a fost târâtă 180 de metri

Imagini cumplite au fost filmate într-o comună din judeţul Braşov. O maşină a fost lovită în plin de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului violent, autoturismul s-a rupt, iar şoferul şi-a pierdut viaţa. Tânărul avea doar 32 de ani. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 11.05.2024 , 14:33

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe magistrala feroviară 200, în dreptul haltei Dridif din comuna Voila, judeţul Braşov. S-a întâmplat în jurul orei 7.30.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Şoseaua care uneşte localităţile Dridif şi Cincșor din judeţul Braşov traversează magistrala feroviară 200. Şoferul în vârstă de 32 de ani era singur în maşină, iar impactul a fost atât de puternic, încât vehiculul a fost târât pe o distanţă de 180 de metri, înspre Făgăraş. Timp de aproape 4 ore, circulaţia feroviară a fost întreruptă pe această magistrală.

Din păcate, echipajele medicale de urgenţă şi pompierii militari nu au mai putut face nimic pentrz a-i salva viaţa şoferului, care era singur în autoturism. "În această dimineață, în jurul orei 07.30, a avut loc un accident rutier pe strada Gării, din localitatea Dridif, produs la trecerea la nivel cu calea ferată. În accident a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Sibiu, care circula către localitatea Cincșor si care a fost surprins și avariat, la trecerea la nivel, de locomotiva unui tren care circula pe relația Sibiu - București. În urma impactului conducătorul auto, aflat singur în autovehicul la momentul impactului, a decedat. La acest moment, la fața locului, sunt prezente echipajele ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, care efectuează cercetări în cadrul dosarului de cercetare penală pe care l-au întocmit, pentru săvârșirea infracțiunii de "ucidere din culpă", urmând ca la finalizarea anchetei, desfășurată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul", au transmis reprezentanţii IPJ Braşov. 

Vezi și

Şoferul împlinise ieri 32 de ani şi avea doi copii mici

Trenurile au avut întârziere de 4 ore. Vorbim despre un tren  InterRegio de noapte, care circula între Curtici şi Bucureşti nord, şi de alte două trenuri Regio, care au fost repuse în circulaţie în momentul în care poliţiştii au terminat cerectarea la faţa locului, iar calea ferată a fost eliberată.

Şoferul care şi-a pierdut viaţa în accident împlinise ieri 32 de ani şi era tatăl a doi copii, de 3 şi 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Tânărul care a murit azi într-un Audi spulberat de tren, în Braşov, împlinise ieri 32 de ani şi avea doi copii mici. Maşina a fost târâtă 180 de metri