Antena Meniu Search
x

Tânărul dat dispărut de mama sa, la Târgu Jiu, a fost găsit mort, pe bancheta unui taxi, în zona pădurii din Drăgoieni

Tânărul de 38 de ani a fost dat dispărut de mama sa, care a anunţat Poliţia despre faptul că nu mai poate da de fiul său din data de 1 februarie. Poliţiştii au demarat cercetările şi au făcut o descoperire macabră.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.02.2021, 17:35

Poliţiştii l-au găsit mort pe tânărul dat dispărut de mama sa, lângă pădurea de la Drăgoieni - Observatornews.ro

Tânărul dispărut a fost găsit mort, lângă o pădure

Polițiștii Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în dimineața zilei de 1 februarie 2021, fiul său, de 38 de ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu, pentru a se deplasa la serviciu, cu autoturismul cu care lucra în regim taxi și nu a mai revenit. 

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism, în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", spun autorităţile.

Tânărul a fost descoperit pe bancheta din spate a taxi-ului, fără viaţă. Din primele informaţii nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul său, însă elementul suspect îl reprezintă locaţia maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânărul dat dispărut de mama sa, la Târgu Jiu, a fost găsit mort, pe bancheta unui taxi, în zona pădurii din Drăgoieni