Antena Meniu Search
x
LIVE

Tânărul dat dispărut de mama sa, la Târgu Jiu, a fost găsit mort, pe bancheta unui taxi, în zona pădurii din Drăgoieni

Tânărul de 38 de ani a fost dat dispărut de mama sa, care a anunţat Poliţia despre faptul că nu mai poate da de fiul său din data de 1 februarie. Poliţiştii au demarat cercetările şi au făcut o descoperire macabră.

De Cristian Ionescu la 04.02.2021, 17:35
Poliţiştii l-au găsit mort pe tânărul dat dispărut de mama sa, lângă pădurea de la Drăgoieni - Observatornews.ro

Tânărul dispărut a fost găsit mort, lângă o pădure

Polițiștii Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în dimineața zilei de 1 februarie 2021, fiul său, de 38 de ani, a plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu, pentru a se deplasa la serviciu, cu autoturismul cu care lucra în regim taxi și nu a mai revenit. 

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism, în zona pădurii din localitatea Drăgoieni. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, bărbatul a fost identificat ca fiind persoana dispărută. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", spun autorităţile.

Tânărul a fost descoperit pe bancheta din spate a taxi-ului, fără viaţă. Din primele informaţii nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul său, însă elementul suspect îl reprezintă locaţia maşinii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Tânărul dat dispărut de mama sa, la Târgu Jiu, a fost găsit mort, pe bancheta unui taxi, în zona pădurii din Drăgoieni