Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânărul din Braşov care a călcat "de trei ori" un copil ar fi vrut să îi dea o lecţie. Este şi verişor cu tatăl victimei sale

Scene şocante într-un sat din Braşov! Un copil de 7 ani a fost călcat, de mai multe ori... de o maşină care a dat cu spatele peste el! Martorii spun că şoferul a făcut intenţionat manevra ca să-l pedepsească pentru că a aruncat cu pietricele în maşină. Băiatul a supravieţuit miraculos, dar cu răni grave. Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Redactia Observator

la 01.08.2023 , 19:32

Imaginile suprinse de camere de supraveghere sunt şocante. Iniţial, maşina a trecut pe lângă băiatul de 7 ani care aştepta în faţa porţii. După ce s-a asigurat că nu mai vine niciun autoturism, copilul a vrut să treacă strada. A apucat să ajungă doar până la jumătatea drumului. Inexplicabil, şoferul a dat cu spatele în viteză direct peste el. "A dat demaraj cu viteză direct în el. Eu aşa ceva nu am văzut. Suntem şi verişori, nu ştiu ce a fost în capul lui să facă aşa ceva", a declarat Daniel, tatăl copilului.

Martorii spun că individul ar fi provocat intenţionat accidentul

Mama băiatului a auzit accidentul din curte, dar nu s-a gândit nicio clipă că victimă e chiar copilul ei. "Am ieşit la poartă. Băiatul care a dat pe el m-a chemat afară şi mi-a zis haida, hai. Atât am auzit. Atât am apucat să văd, că l-a scos pe copil de sub maşină. Am ajuns cu el la spital cu o stare foarte gravă", a declarat Lidia, mama copilului. "A fost internat direct în terapie intensivă. Necazul e că e un traumatism toracit destul de urât, cu contuzie pulmonară. Are două fracturi, una la braţ, la umăr, şi una la copasă, la picior, la femur", a declarat medicul Marcel Albean de la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Vezi și

Martorii spun că individul ar fi provocat intenţionat accidentul. Şoferul de 20 de ani ar fi vrut să-i aplice o corecţie copilului pentru că ar fi aruncat cu pietricele în maşină. "După cum se vede filmarea, a vrut. Dacă avea ceva cu el, de ce nu a venit la mine să-mi spună?", a declarat Lidia, mama copilului. După audiere, şoferul - vecin cu victima sa - a fost lăsat liber, să se întoarcă acasă. "Poliţiştii iau în calcul toate verificările cu privire la această tragică situaţie", a declarat Daniel Zontea, IPJ Braşov. Momentan, a fost deschis doar un dosar penal pentru vătămare din culpă. În ziua accidentului, băiatul tocmai împlinise 7 ani.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Tânărul din Braşov care a călcat "de trei ori" un copil ar fi vrut să îi dea o lecţie. Este şi verişor cu tatăl victimei sale