Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto A fost ultimul zbor pentru Vali. El este instructorul care s-a prăbuşit în gol de la 100 de metri

A iubit zborul până în ultima clipă de viaţă şi tot el avea să îi aducă sfârşitul. O tragedie în timpul unui curs cu parapanta avea să închidă definitiv cursul vieţii unui instructor. Pentru Vali a fost ultimul zbor. 

de Monica Palade

la 20.10.2024 , 15:23

O dimineaţă obişnuită în Bunloc, care nu anunţa tragedia ce avea să urmeze. Vali se afla la datorie ca de obicei. Trebuia să îşi ghideze elevul în tandem la un zbor cu parapanta. O chestiune obişnuită. 

Ultimul zbor pentru Vali

Astăzi însă nu a fost aşa. Din motive încă neştiute încă, Vali nu s-ar fi asigurat cum trebuie de seleta parapantei şi în timpul zborului sistemele de siguranţă s-au desprins. S-a luptat cu greu să nu se prăbuşească, a făcut eforturi uriaşe, dar nu a mai putut. 

Articolul continuă după reclamă

S-a desprins şi a privit moartea în faţă. Un ultim zbor de la 100 de metri înălţime. Aripile i s-au frânt de asfalt, pe o stradă. Toată tragedia a avut loc în faţa elevului, care a rămas sus în parapantă, dar şi a colegilor care au văzut ce s-a întâmplat.

Ca să fie siguri că elevul ajunge în siguranţă l-au sunat şi l-au ghidat cu ce are de făcut. Aşa că acesta a aterizat în siguranţă. Din păcate pentru Vali nu s-a mai putut face nimic. Impactul cu solul i-a fost fatal.

Dragostea pentru zbor i-a adus nu doar fericire, dar şi moartea.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » A fost ultimul zbor pentru Vali. El este instructorul care s-a prăbuşit în gol de la 100 de metri