Antena Meniu Search
x

Video Tânărul din Braşov care a călcat "de trei ori" un copil ar fi vrut să îi dea o lecţie. Este şi verişor cu tatăl victimei sale

Scene şocante într-un sat din Braşov! Un copil de 7 ani a fost călcat, de mai multe ori... de o maşină care a dat cu spatele peste el! Martorii spun că şoferul a făcut intenţionat manevra ca să-l pedepsească pentru că a aruncat cu pietricele în maşină. Băiatul a supravieţuit miraculos, dar cu răni grave. Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 19:32

Vezi și

Imaginile suprinse de camere de supraveghere sunt şocante. Iniţial, maşina a trecut pe lângă băiatul de 7 ani care aştepta în faţa porţii. După ce s-a asigurat că nu mai vine niciun autoturism, copilul a vrut să treacă strada. A apucat să ajungă doar până la jumătatea drumului. Inexplicabil, şoferul a dat cu spatele în viteză direct peste el. "A dat demaraj cu viteză direct în el. Eu aşa ceva nu am văzut. Suntem şi verişori, nu ştiu ce a fost în capul lui să facă aşa ceva", a declarat Daniel, tatăl copilului.

Martorii spun că individul ar fi provocat intenţionat accidentul

Mama băiatului a auzit accidentul din curte, dar nu s-a gândit nicio clipă că victimă e chiar copilul ei. "Am ieşit la poartă. Băiatul care a dat pe el m-a chemat afară şi mi-a zis haida, hai. Atât am auzit. Atât am apucat să văd, că l-a scos pe copil de sub maşină. Am ajuns cu el la spital cu o stare foarte gravă", a declarat Lidia, mama copilului. "A fost internat direct în terapie intensivă. Necazul e că e un traumatism toracit destul de urât, cu contuzie pulmonară. Are două fracturi, una la braţ, la umăr, şi una la copasă, la picior, la femur", a declarat medicul Marcel Albean de la Spitalul Clinic de Copii Braşov.

Martorii spun că individul ar fi provocat intenţionat accidentul. Şoferul de 20 de ani ar fi vrut să-i aplice o corecţie copilului pentru că ar fi aruncat cu pietricele în maşină. "După cum se vede filmarea, a vrut. Dacă avea ceva cu el, de ce nu a venit la mine să-mi spună?", a declarat Lidia, mama copilului. După audiere, şoferul - vecin cu victima sa - a fost lăsat liber, să se întoarcă acasă. "Poliţiştii iau în calcul toate verificările cu privire la această tragică situaţie", a declarat Daniel Zontea, IPJ Braşov. Momentan, a fost deschis doar un dosar penal pentru vătămare din culpă. În ziua accidentului, băiatul tocmai împlinise 7 ani.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânărul din Braşov care a călcat "de trei ori" un copil ar fi vrut să îi dea o lecţie. Este şi verişor cu tatăl victimei sale