Antena Meniu Search
x

Telenovelă în sutană: Un preot din Iaşi, prins cu amanta în Săptămâna Mare a postului. Iubita secretă fusese şi ea căsătorită cu un popă

Telenovelă cu feţe bisericeşti. O poveste încâlcită care s-a sfârşit prost pentru un preot din comuna ieşeană Țigănași. Bărbatul a fost prins de preoteasă cu amanta, chiar în Săptămâna Mare a postului Paştelui. Culmea, iubita secretă fusese şi ea căsătorită cu un preot, de care însă divorţase.

de Monica Palade

la 03.05.2023, 11:46

Telenovelă în sutană: Un preot din Iaşi, prins cu amanta în Săptămâna Mare a postului. Iubita secretă fusese şi ea căsătorită cu un popă - Shutterstock

Chemat la Inspecția Bisericească alături de soția sa pentru a lămuri mai multe zvonuri cu privire la relația lor, aceştia ar fi negat, iniţial, că ar avea probleme.

Telenovelă în sutană 

În plus, deşi i s-a oferit posibilitatea să plece preot la o mănăstire, să părăsească parohia, a refuzat. După câteva zile, chiar în a treia zi de Paşte, preotul şi-a înaintat demisia.

„Eu deocamdată știu că părintele a depus cererea respectivă și noi am trimis automat, pentru săptămâna și duminica trecută, un suplinitor, de la o parohie din Iași unde este preot co-slujitor. Va merge acesta o perioadă și apoi se va declanșa probabil o procedură de ocupare a parohiei. Eu i-am respectat decizia și atât, mai mult nu pot și nu știu ce să zic”, a declarat pr. Florin Călugăr, protopop al Protopopiatului Iași 1, care coordonează activitatea parohiei din Țigănași, pentru Ziarul de Iaşi.

De cealaltă parte, fostul soț al presupusei amante, care este preot într-o comună învecinată, a confirmat că fosta preoteasă trăieşte o poveste de iubire cu preotul păcătos. „Nu știu detaliile din relația lor, dar am auzit și eu că sunt împreună și că s-au mutat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Telenovelă în sutană: Un preot din Iaşi, prins cu amanta în Săptămâna Mare a postului. Iubita secretă fusese şi ea căsătorită cu un popă