Antena Meniu Search
x

Tibi Uşeriu e primul după prima zi a ultramaratonului de la Cercul Polar. Alţi trei români au luat startul în cea mai dură cursă din lume

Tibi Uşeriu e primul după prima zi a ultramaratonului de la Cercul Polar. Alţi trei români au luat startul în cea mai dură cursă din lume.

Tibi Uşeriu e primul după prima zi a ultramaratonului de la Cercul Polar. Alţi trei români au luat startul în cea mai dură cursă din lume. Uşeriu e singurul din lume care a câştigat cursa de două ori, în 2016 şi 2017.

Pentru al treilea an consecutiv, Tibi Uşeriu participă la ultramaratonul de la Cercul Polar. După prima zi de concurs, bistriţeanul a reuşit să parcurgă 82,5 kilometri, în spatele său fiind irlandezul Patrick O`Toole. Bistriţeanul are un avans de 2 kilometri şi jumătate.

Anul acesta, competiţia împlineşte 10 ani, iar la ediţia aniversară a fost invitat Tibi Uşeriu şi alţi 4 câştigători ai cursei de anii trecuţi.  Maratonistul a câştigat deja cursa de două ori, fiind singurul concurent din istoria competiţiei care a reuşit această performanţă. 

Alături de el au luat startul alţi trei români, printre care şi o femeie: Avram Iancu, Florentina Iofcea şi Levente Polgar. Ultimul e al treilea, după ce între primul şi al doilea punct de control Avram Iancu, aflat atunci pe această poziţie, a abandonat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Tibi Uşeriu e primul după prima zi a ultramaratonului de la Cercul Polar. Alţi trei români au luat startul în cea mai dură cursă din lume