Antena Meniu Search
x

Cei doi tineri care au supraviețuit accidentului din Giurgiu, în stare gravă

Trei tineri au murit, iar doi sunt răniţi grav, după ce maşina lor s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, în Giurgiu! Şoferul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, ar fi avut viteză şi a zburat pur şi simplu cu autoturismul în afara şoselei.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 00:57

Vezi și

Trei tineri au murit, iar doi sunt răniţi grav, după ce maşina lor s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, în Giurgiu! Şoferul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, ar fi avut viteză şi a zburat pur şi simplu cu autoturismul în afara şoselei. În epava distrusă complet, martorii au găsit o imagine de coşmar. Au încercat să-i salveze cu mâinile goale pe cei cinci prieteni. 

Din maşina în care se aflau cei cinci tineri nu a mai rămas aproape nimic. La intrarea în localitatea Milcovăţu, din Giurgiu, şoferul de 27 de ani a scăpat autoturimul de sub control. Maşina a ieşit cu viteză de pe şosea.  

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a lovit un stâlp pe care l-a dărâmat. S-a rostogolit de mai multe ori si s-a oprit în acel gard.

Trei din cei cinci tineri au fost aruncaţi din maşină, în momentul impactului. Nu purtau centuri de siguranţă, cred poliţiştii. Primii care le-au sărit în ajutor au fost localnicii.

Pentru cei trei tineri, medicii n-au mai putut face nimic. Alţi doi pasageri au fost urcaţi în ambulanţe şi internaţi în Capitală cu răni grave. Zona în care s-a produs tragedia este cunoscută ca fiind o capcană pentru şoferii care circulă cu viteză. Preţ de aproape o oră, pe Drumul Naţional 6 s-a circulat pe o singură bandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Cei doi tineri care au supraviețuit accidentului din Giurgiu, în stare gravă