Antena Meniu Search
x

"Pablo Escobar al României" s-a filmat ameninţând în faţa unei şcoli! Tatăl elevei a ÎNCREMENIT când a văzut filmarea

Furios că un bodyguard a îndrăznit să-l scoată dintr-un club bucureştean, Vasile Ciobanu şi-a filmat ameninţările în faţa unei şcoli.

Vezi și

Furios că un bodyguard a îndrăznit să-l scoată dintr-un club bucureştean după ce a ameninţat un alt client cu un cuţit, Vasile Ciobanu şi-a filmat ameninţările în faţa unei şcoli - cea în care învaţă fiica agentului de pază. Imaginile revoltătoare i le-a trimis chiar bărbatului, căruia i-a promis răzbunare. Şi ar fi încercat să o pună în aplicare.

Vasile Ciobanu a fost condamnat la opt ani de închisoare în dosarul "Cocaină pentru vedete".

Ieri, de dimineaţă, când am plecat, o maşină de culoare închisă s-a repezit din nou la copilul meu. Am fost pe faza şi-am reuşit să o trag, povesteşte bărbatul ameninţat.

Bodyguardul care se teme pentru viaţa copilului său pune că singura lui greşeală a fost că şi-a făcut meseria. Lucrează într-un club de noapte din Bucureşti şi a fost chemat să oprească un scandal. 

Pe acelaşi subiect

Era cu cutitul la gatul turcului. M-am bagat, l-am impins, i-am despartit si dupa aceea, ulterior, l-am rugat sa pofteasca afara, ca nu mai are ce cauta in club, pentru ca nu avem nevoie de asa ceva. A fugit in parcare, s-a dus la masina, si-a luat un pistol, l-a invartit pe acolo, spunand ca ma omoara pe mine, povesteşte bărbatul.

Apoi, autoproclamatul Pablo Escobar al României ar fi decis să se răzbune pe unicul său copil. 

Vasile Ciobanu, cunoscut sub numele de Raj a mers la o scoala din Capitala si a cautat-o pe fiica bodyguardului. In plus, s-a filmat in fata scolii si a trimis filmuletul mai departe, filmulet cu amenintari directe la adresa bodyguardului, dar si a fiicei acestuia, o minora.

Mesajele de ameninţare au început să curgă.  

El este mafiot si ca de el nu se atinge nimeni si ca o sa vad eu. Chiar si ieri m-a amenintat, mi-a trimis niste mesaje, tot asa, pe Facebook, declara bodyguardul.

Între timp, contul de Facebook de pe care au fost trimise ameninţările a fost şters. Vasile Ciobanu nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile. 

Pentru că se teme pentru siguranţa familiei sale, bodyguardul a depus o plângere la poliţie. Până când autorităţile vor lua măsuri, colegii lui îi apără familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Pablo Escobar al României" s-a filmat ameninţând în faţa unei şcoli! Tatăl elevei a ÎNCREMENIT când a văzut filmarea