Antena Meniu Search
x

Video Tragedie într-un bloc din Târgu Mureș. Un mort și zeci de oameni evacuați, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări

A fost panică, ieri, într-un bloc din Târgu Mureş! Un incendiu a izbucnit la un apartament situat la etajul 8, iar aproape 70 de persoane au fost evacuate de urgenţă de salvatori. Degajările mari de fum, care au inundat casa scării, au îngreunat intervenţia pompierilor. Din păcate, în urma evenimentului, un bărbat şi-a pierdut viaţa. 

de Sorin Tanţoş

la 21.09.2021, 12:06

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 17.00. Din spatele uşii unui apartament situat la etajul 8 ieşeau limbi de foc şi un fum negru, înecăcios, care îi sufoca pe cei care ajungeau pe casa scării. Oamenii au sunat imediat la 112.

Plutonier adjutant Dan Gheorghe, șef garda intervenție Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș: În momentul sosirii echipajelor la faţa locului erau degajări foarte mari de fum, pătrunderea a fost foarte grea în zona apartamentului. S-au evacuat în jur de 63 de persoane. 

Emanuela Fărcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș: În urma verificărilor efectuate, în interiorul imobilului a fost identificat cadavrul unui bărbat de 54 de ani, din Târgu Mureş. 

Dosar penal după moartea bărbatului

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care a murit în tragicul eveniment locuia singur. Mama lui murise în urmă cu câteva luni, iar cei doi trăiau doar din pensia ei. După înmormântarea mamei, spun vecinii, bărbatul a clacat. 

Îi duceam mâncarea şi tot ce era necesar pentru că singur nu putea că nu era în stare.

A avut viaţă grea în ultima vreme. A murit mama lui, nu a lucrat, nu avea vreun venit.

De câteva zile, bărbatul de 54 de ani se purta mai ciudat şi deranja vecinii. Administratorul scării a sunat şi la 112 în urmă cu două zile, dar nu s-a rezolvat nimic.

Am bănuit eu că face vreo prostie şi am chemat Poliţia. Dispeceratul a trimis SMURD-ul şi Poliţa. L-au ridicat de aici, l-au internat, iar la 3 noaptea i-au dat drumul că e sănătos. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să stabilească toate circumstanţele morţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tragedie într-un bloc din Târgu Mureș. Un mort și zeci de oameni evacuați, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări