Antena Meniu Search
x

Video Tragedii în lanţ pe litoral. Trei bărbaţi au murit după ce au ignorat steagurile roşii şi s-au aventurat în valurile mării

Marea face noi victime! Trei bărbaţi au murit înecaţi pe litoral: un tânăr de 23 de ani din Iaşi, un tânăr de 28 ani din Ialomița, respectiv un bărbat de 48 ani din Dâmbovița. Alţi doi oameni au fost salvaţi, în ultimul moment, din valurile mării. 

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 13:54

Vezi și

Sute de acţiuni de salvare au avut loc în aceste zile pe litoral, într-o perioadă în care marea este foarte agitată. Mulţi turişti care s-au aventurat în larg, în ciuda steagurilor roşii arborate pe plaje, au fost scoşi din valurile mării şi salvaţi de la înec, unii dintre ei chiar în ultimul moment.

Şi astăzi se anunţă vreme cu vânt puternic şi valuri mari, iar în toate staţiunile este arborat steagul galben. Acest lucru înseamnă că au voie în apă doar persoanele care ştiu foarte bine să înoate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedii în lanţ pe litoral. Trei bărbaţi au murit după ce au ignorat steagurile roşii şi s-au aventurat în valurile mării