Antena Meniu Search
x

Video Transfăgărăşanul, redeschis de ieri circulaţiei, îţi taie respiraţia. Două anotimpuri, o singură şosea

Temperaturi caniculare, apoi, după doar câţiva kilometri, apare zăpada. Aşa arată Transfăgărăşanul, una dintre cele mai frumoase sosele din România. Transfăgărăşanul s-a redeschis circulaţiei, după o iarnă cu foarte multă zăpadă, iar diversitatea de peisaj pe care şoseaua o înşiră în faţa ochilor îţi taie respiraţia. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.06.2021, 15:14

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Putem spune, fără teama de a greşi, că trecem de la vară toridă, jos, aproape de DN1, la o iarnă ceva mai blândă la aproximatov 2000 de metri altitudine, în zona Lacului Bâlea, Atenţie, însă, sunt foarte mulţi urşi în zonăm astfel încât orice deplasare trebuie abordată cu această rezervă".

Transfăgărăşanul a fost redeschis circulaţiei

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă, s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 - 21:00.

”Luni, 28 iunie 2021, începând cu ora 14:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 - 21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii, între orele 21:00-07:00”, a anunţat ieri CNAIR.

Şoferilor li se recomandă să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. ”De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, au mai precizat reprezentanţii CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Transfăgărăşanul, redeschis de ieri circulaţiei, îţi taie respiraţia. Două anotimpuri, o singură şosea