Antena Meniu Search
x

Treceri de pietoni care duc dintr-un şanţ în altul, într-un sat din Dâmboviţa. Drumarii au sacrificat trotuarele ca să extindă şoseaua

Drumurile proaspăt reabilitate dintr-un sat dâmboviţean îi pun în mare încurcătură pe localnici. Drumarii au sacrificat trotuarele ca să extindă şoseaua. Aşa că trecerile de pietoni marcate pe asfaltul proaspăt duc dintr-un şanţ în altul.

Vezi și

Drumurile proaspăt reabilitate dintr-un sat dâmboviţean îi pun în mare încurcătură pe localnici. Drumarii au sacrificat trotuarele ca să extindă şoseaua. Aşa că trecerile de pietoni marcate pe asfaltul proaspăt duc dintr-un şanţ în altul. Iar oamenii sunt nevoiţi oricum să meargă tot pe marginea drumului.

Localnicii din Crovu sunt nedumeriţi şi pe bună dreptate. În tot satul au apărut câteva treceri de pietoni care nu duc însă nicăieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce toată vara drumarii au lucrat pe uliţele lor, de două săptămâni peste tot este asfalt. În schimb au dispărut trotuarele. Oamenii spun că şanţurile betonate le vor umple curţile de apă pentru că nu ar avea unde să se scurgă.

Autorităţile locale spun că lucrarea la drumuri nu a fost încă recepţionată. Aşa că nu se poate spune clar dacă trecerile de pietoni sunt greşite sau nu. Sătenii mai spun însă că drumarii au uitat să pună trecere de pietoni tocmai unde era nevoie de ea. În faţa şcolii din sat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Treceri de pietoni care duc dintr-un şanţ în altul, într-un sat din Dâmboviţa. Drumarii au sacrificat trotuarele ca să extindă şoseaua