Antena Meniu Search
x

Trei muncitori şi-au pierdut viaţa în mod teribil, în timp ce curăţau o fântână adâncă de 15 metri, în Vrancea

Trei bărbaţi care curăţau o fântână în comuna Tănăsoaia, judeţul Vrancea, au fost surprinşi de apă, iar localnicii au sunat la 112. Pompierii au scos victimele în stare de inconştienţă, dar medicii nu le-au mai putut salva viaţa.

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 19:49

Pompieri
Trei muncitori şi-au pierdut viaţa în mod teribil, în timp ce curăţau o fântână adâncă de 15 metri, în Vrancea - ISU Vrancea

ISU Vrancea a transmis, marţi, că echipajele au fost solicitate să intervină în comuna Tănăsoaia, printr-un apel la numărul unic 112 care anunţa că 3 persoane care curăţau o fântână, adâncă de circa 15 metri, au fost surprinse în interior.  

Pompierii au explicat că nu se cunosc împrejurările exacte ale producerii incidentului.  

”La sosirea echipajelor, cele trei persoane erau surprinse de apă, inconştiente”, au explicat, pentru news.ro, reprezentanţii ISU Vrancea.  

Forţele de intervenţie prezente la faţa locului au acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru extragerea victimelor din fântână. 

”Din nefericire, cele trei victime, de sex masculin, în vârstă de 42, 32 şi 25 de ani, nu mai prezentau semne vitale şi au fost declarate decedate de echipajele SAJ. Organele abilitate din cadrul I.P.J. Vrancea efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, a mai transmis ISU Vrancea.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Trei muncitori şi-au pierdut viaţa în mod teribil, în timp ce curăţau o fântână adâncă de 15 metri, în Vrancea