Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu mașina de pe un pod. Accident teribil în Olanu, Vâlcea

Trei tineri din municipiul Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital, luni, după ce s-au răsturnat cu maşina pe marginea unui drum din localitatea Olanu, doi dintre ei rămânând încarceraţi, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 16:43

Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu mașina de pe un pod. Accident teribil în Olanu, Vâlcea Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu mașina de pe un pod. Accident teribil în Olanu, Vâlcea

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, şoferul în vârstă de 21 de ani pierzând controlul asupra volanului când se pregătea să intre pe un pod.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că două dintre victime au fost găsite încarcerate, fiind extrase de echipajul de descarcerare şi predate echipajului medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

"Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism şi au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoanele încarcerate, pe care le-au predat, conştiente, echipajelor medicale SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului. SMURD Drăgăşani a monitorizat a treia victimă (şoferul), care va fi transportat la UPU Vâlcea", a precizat reprezentantul ISU Vâlcea.

Articolul continuă după reclamă

În zonă, au fost asigurate şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, în sprijinul pompierilor militari vâlceni intervenind şi colegii de la ISU Olt, Punctul de lucru Dobroteasa. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Trei tineri și-au văzut moartea cu ochii, după ce s-au răsturnat cu mașina de pe un pod. Accident teribil în Olanu, Vâlcea