Antena Meniu Search
x

Video Trupul neînsufleţit al lui Dinu Săraru, depus la catedrala arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea. Prieteni şi oameni de cultură au venit să-i aducă un ultim omagiu

Trupul neînsufleţit al scriitorului Dinu Săraru a fost depus, seara trecută, la catedrala arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea, în aplauzele oamenilor care au venit să îi aducă un ultim omagiu.

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 08:17

Vezi și

Prieteni, reprezentanţi de seamă ai culturii, dar şi primari din mai multe comune vâlcene au venit la slujba de priveghere, oficiată de Arhiepiscopului Râmnicului.

Slujba de înmormântare a lui Dinu Săraru va avea loc în această dimineaţă, la ora 09:00, iar ulterior începe procesiunea de înhumare la Casa memorială a scriitorului din localitatea Slătioara, judeţul Vâlcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Trupul neînsufleţit al lui Dinu Săraru, depus la catedrala arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea. Prieteni şi oameni de cultură au venit să-i aducă un ultim omagiu