Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent a ajuns la urgențe cu bucăți dintr-o petardă în braț. Distracția de Revelion, încheiată la spital pentru mai mulți copii

Distracţia de Revelion s-a terminat la spital pentru mulţi copii care s-au jucat cu petarde şi artificii. O fetiţă din Braşov a fost adusă la Bucureşti cu răni grave la ochi, iar un adolescent a ajuns la Urgenţe cu bucăţi dintr-o petardă în braţ. 

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.01.2024, 19:34

Vezi și

O fetiță de cinci ani a ajuns în București după ce o petardă i-a explodat în ochi și a fost rănită grav. E la spitalul de Oftalmologie, pentru că nu a putut fi tratată la Brașov.

La fel, doi copii de 6 ani din Sibiu au fost răniți la mâini după ce s-au jucat cu pocnitorile. La Craiova alți 4 copii sunt la spital din același motiv.

Peste 230 de prezentări la un spital de copii din Capitală

Și aici, în București, la Spitalul Grigore Alexandrescu, au fost peste 230 de prezentări la spital. Cu traume și arsuri în jur de 30 de minori, iar dacă vorbim doar despre joacă cu petarde și artificii, alți 10 copii au fost răniți.

Un băiat de 17 ani a rămas și internat, ne-au transmis medicii, după ce o petardă i-a explodat în mâna. Medicii au extras-o bucăți dintre mușchi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un adolescent a ajuns la urgențe cu bucăți dintr-o petardă în braț. Distracția de Revelion, încheiată la spital pentru mai mulți copii