Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un autobuz a luat foc în mers, în Oradea. Incendiul ar fi pornit în urma unei defecțiuni la motor. Aproximativ 20 de călători, evacuați

Un autobuz a luat foc în mers, pe strada Avram Iancu din Oradea. Șoferul a oprit autovehiculul chiar în faţa unităţii de pompieri, iar focul a fost stins rapid. Cei aproximativ 20 de călători au reuşit să iasă singuri din autobuz, fără a exista persoane rănite, potrivit News.ro.

De Redactia Observator la 23.03.2023, 09:54
Sursă: ISU Crișana Vezi și

”În dimineaţa zilei de joi, 23 martie a.c., în jurul orei 08.05, pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au stins rapid un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Avram Iancu din municipiu, şoferul oprind autobuzul chiar în faţa unităţii de pompieri. În momentul în care fumul a pătruns în autobuz, şoferul a oprit autovehiculul, iar cele aproximativ 20 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat imediat”, a transmis ISU Bihor.

Nu au existat persoane rănite

Pompierii au lichidat incendiul, care se manifesta la motorul autobuzului, în aproximativ două minute, limitând pagubele la instalaţia electrică şi la capacul de plastic al motorului. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de efectul termic produs în urma unei defecţiuni la motor. În urma incendiului, nu au existat persoane rănite.

Sursă video: ISU Crișana

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un autobuz a luat foc în mers, în Oradea. Incendiul ar fi pornit în urma unei defecțiuni la motor. Aproximativ 20 de călători, evacuați