Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat de 25 de ani şi-a condus soţia însărcinată spre moarte, după ce a forţat trecerea de cale ferată. Femeia s-a stins sub ochii fetiţei de doi ani

O mamă de 21 de ani, însărcinată cu al doilea copil, a murit pe loc după ce maşina în care se afla a fost spulberată de un tren în Dolj. Fetiţa ei de doar 2 ani a fost grav rănită, la fel şi şoferul care n-a respectat semnalele luminoase şi a traversat calea ferată.

de Diana Severin

la 28.10.2024 , 13:37

Accidentul s-a produs chiar la această trecere de cale ferată. Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul de 25 de ani nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase la nivelul de trecere de cale ferată şi a trecut exact prin faţa trenului. Mecanicul nu a avut nicio şansă să evite impactul. 

Şi-a condus soţia însărcinată spre moarte

În urma accidentului, o tânără de 21 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit pe loc. Fetiţa de doi ani, care se afla cu ei în maşină, a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la spital. Tot acolo a ajuns şi bărbatul de 25 de ani. 

Vezi și

În urma accidentului, circulaţia pe ruta Craiova-Caracal a fost întreruptă mai bine de două ore. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 

Diana Severin Like

Îmi place să descopăr și să cunosc oameni, istorii și locuri. Fiecare poveste mă inspiră, iar curiozitatea este cea care mă motivează să merg mai departe.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 25 de ani şi-a condus soţia însărcinată spre moarte, după ce a forţat trecerea de cale ferată. Femeia s-a stins sub ochii fetiţei de doi ani