Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, în faţa soţiei şi a vecinilor. Inclusiv femeia i-ar fi zis să sară. De supărare şi-a luat apoi 2 beri

Gest şocant al unui bărbat, seara trecută, în Capitală. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje din Sectorul 6, în faţa partenerei de viaţă, dar şi a vecinilor adunaţi în faţa imobilului. Impactul i-a fost fatal. Martorii spun că bărbatul ar fi fost băut. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.10.2023, 10:33

Vezi și

Bărbatul s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din sectorul 6 al Capitalei, după ce s-ar fi certat cu partenera de viaţă. De acolo a ameninţat că se aruncă în gol, în timp ce consuma băuturi alcoolice. 

Nu a fost prima dată când bărbatul a ameninţat că-şi ia viaţa

"Vecinii bărbatului spun că nu ar fi fost prima oară când acesta ar fi încercat să recurgă la un astfel de gest, doar că de fiecare dată, medicii, dar şi poliţiştii au reuşit să îi salveze viaţa", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Martor: Acum două săptămâni, la fel, aceeaşi fază a făcut-o, numai că s-a dat jos.

Pe acelaşi subiect

Atunci, bărbatul ar fi fost convins să renunţe la gândurile sinucigaşe cu 2 ţigări. Acum, el a avut alte cerinţe - şi-a dorit ca partenera de viaţă să fie martora incidentului, dar şi două beri.

Sinucigaş: Unde e nevastă-mea? Ca să vadă! 

Martor: I-a zis: Dacă mă iubeşti, nu te arunca.

Martorii mai spun şi că la un moment dat, chiar femeia ar fi strigat la el să se arunce. 

Soţia bărbatului: Aruncă-te, dacă tot te arunci!

Martor: E a treia oară când a vrut să se arunce şi acum chiar s-a aruncat. Droguri, băutură.

Partenera de viaţă neagă acuzaţiile

Soţia bărbatului: Nimeni nu mă înţelege, toată lumea o să mă acuze. Habar n-are lumea. Lumea nu ştie ce e în sufletul meu. Nimeni nu ştie ce am păţit eu.

Vecinii spun că bărbatul consuma des alcool împreună cu femeia şi amândoi aveau un comportament ciudat.

Vecin: Cine să-l plângă, adică amândoi erau cu băutura. Chiar acum jumătate de oră şi-a luat două beri. Adică e supărată.

Medicii au încercat să îl resusciteze zeci de minute, însă impactul cu asfaltul a fost atât de violent încât acesta a murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 32 de ani din Bucureşti s-a aruncat de la etajul 10, în faţa soţiei şi a vecinilor. Inclusiv femeia i-ar fi zis să sară. De supărare şi-a luat apoi 2 beri